7 LOGISTIKTRENDER
SOM BEJAKAR INNOVATION 2021
När du laddar ner rapporten får du med fallstudier och statistik läsa om hur trenderna kan inspirera till optimering bl.a. inom nedan områden:
+ Produktivitet
+ Flexibilitet
+ Hållbarhet
+ Realtidsuppfattningen
+ Precision
+ Efterfråga
*När du får denna trendrapport av oss godkänner du att vi får skicka nyheter om trender, produkter, tips, kampanjer och events ca 1-2 gånger i månaden. Du kan avregistrera dig via en länk vid varje utskick.
Logistik är inte vad det har varit. Idag är det inte bara en nödvändig funktion i verksamheten utan det är även en viktigt konkurrensparameter, som kan avgöra om kunden väljer dig eller din konkurrent. Vi har tagit fram den här trend rapporten för att du ska kunna få ta del av det som är logistikens framtid, och din fördel.

I denna trendrapport kan du läsa om hur du kan nyttja framtidens trender inom logistik och därmed bli mer konkurrenskraftig. Du kommer få läsa om bl.a. Internet of Things, Big data, lagerrobotar och Artificial Intelligence, som alla bidrar till optimering av dina processer, din tid och din budget. Trendrapporten tar upp det som har inflytelse på försörjningskedjan, lager och lagerstyrning.

Antalis AB  /  Rörvägen 3  /  136 50 Jordbro  
+46 010 707 70 00  /  order@antalis.com