Olin fra Antalis,

kreativt designpapir i høy kvalitet


Ubestrøket designpapir til alle typer trykksaker i høy kvalitet. Passer til alt fra forretningsdokumenter til kreative trykksaker i moderne og tidløse overflater og nyanser. Olin gir mange muligheter innen grafisk design og er dessuten, med omtanke for miljøet, klimakompensert.

Olin Design - ubestrøket premium papir til krevende kreative jobber

Olin Design-sortimentet består av ubestrøket papir i 6 nyanser, 3 overflater og 17 gramvekter. Kvaliteten kombinerer perfekt fargegjengivelse med en varm naturlig følelse. Olin Design er klimakompensert i Skandinavia.

Olin Origins - et nytt kreativt papirsortiment når miljøet er viktig

Olin Origins er et klimakompensert sortiment som består av 5 jordfarger med en ru taktil overflate og en diskret soft touch. Ideelt til nyskapende og miljøorienterte kunder. Kvaliteten har bæredyktighet i fokus og støtter flere miljøorganisasjoner.

Allsidige muligheter til alle trykkjobber


Fra menyer, invitasjoner eller luksusemballasje til årsregnskap og elegant forretningskommunikasjon, gir Olins brede sortiment med gramvekter, overflater og nyanser, alle muligheter i offset- og digitaltrykk.

Premium kvalitet til alle typer grafiske oppgaver

Olin Origins’ fremragende papirformasjon tillater perfekt reproduksjon av farger i offsettryk, og den høye bulken gir gode muligheter for å benytte krevende etterbehandlingsteknikker og preging i flere lag.
I tillegg til at sortimentet er sertifiserte HP Indigo-artikler, er hele sortimentet velegnet til preprint og tørrtoner digitaltrykk.
Olin Origin egner seg blant annet til brevpapir, årsregnskap og luksusemballasje i store og små opplag.

Fremragende trykkresultater

Eukalyptusfibre som brukes i Olin Design Regular, gjør kvaliteten egnet til preprint og håndskrift. Olin Smooths opasitet og formasjon løfter tosidet trykk til et nytt nivå med overlegen fargegjengivelse. Hvis du ønsker en mer taktil følelse, er Olin Rough det perfekte valget hvor den rue overflaten gir en naturlig følelse uten å gå på kompromiss med trykkresultatet.
En forpliktelse til miljø og bærdyktighet

Med Olin får du den beste trykkvaliteten. Samtidig er fabrikkene som produserer Olin, dedikert til hele tiden å forbedre miljøstandardene med ISO 140001 og ISO 9001. Flere av kvalitetene har EU Blomsten, og hele sortimentet er klimakompensert. Olin Origins har en støtteordning som bidrar positivt til miljøinitiativer med 1% av sin omsetning.

Bestill Olin prøvesett her ↓↓

Jeg ønsker å bestille:

*Ved påmelding aksepterer du at vi sender deg e-post med informasjon om våre produkter, tilbud, kampanjer samt annen relevant informasjon og invitasjon til arrangementer ca 1-3 ganger i måneden. Du kan når som helst avmelde deg via link i e-postene.
**Klikk her for å lese om Antalis Personvernerklæring.