Tilmeld dig Antalis Business Booster og vind præmier
Vi vil gerne takke og fejre alle vores gode, loyale kunder med en konkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier til at styrke din forretning.

Den sidste tid har været turbulent og har vist vigtigheden af stærke partnerskaber. Vi ser lyst på fremtiden, og ser frem til at styrke relationerne med vores kunder for sammen at udnytte fremtidens muligheder. Snart bliver Antalis, som en del af KPP (Kokusai Pulp & Paper Group), en endnu stærkere partner for den grafiske branche. Der vil fortsat være fokus på at supportere udviklingen i den grafiske branche. Vi starter lige nu og her med Antalis Business Booster.
Målet med Antalis Business Booster er præcis, som det lyder: at booste og give ny energi til din virksomhed.

Præmierne er udvalgt til at kunne udvikle og motivere. Førstepræmien er en spritny HP Latex Printer. Mere kan vi ikke afsløre lige nu.
Der er mange gode præmier! Og din virksomhed har 40% chance for at stikke afsted med en præmie fra bunken. Udover printeren, så er der en dekoration af dit kontormiljø på spil. Eller hvordan lyder det med et fabriksbesøg med træning og inspiration hos Mondi i Østrig, Easyrack opbevaring til digitalpapir, vouchers til køb af udvalgte produkter hos Antalis og meget mere.  

Sådan vinder du:

Det er ganske enkelt! Du tilmelder dig nedenfor og derefter samler du automatisk point, når du handler hos os. Vi holder styr på dine point og holder dig løbende opdateret på muligheder for at opnå booster-point.