Tag din produktemballage til et højere niveau
med smart design og bæredygtighed

Inspirationsseminar om karton 25. september kl. 9-11
Velkommen på seminar om primæremballage – du bliver klogere på miljøvenlige løsninger, design og konstruktion med disse to indlæg.

Hvorfor skal du skifte til karton?
…Miljøfordelene ved at skifte fra plastik til karton (Iggesund Paperboard)

Tænk ud af (plastik)boksen. Få inspiration til at bruge mere karton og mindre plastik. Bliv klogere på miljøfordelene ved at bruge træfibre. Og lær, hvordan du kan nedbringe miljøpåvirkningen af dit produkts primæremballage.

Tag dine produktemballager til næste niveau
…få træning i smarte emballageløsninger (BillerudKorsnäs)

Sæt prikken over i’et med den helt rigtige emballageløsning til dit produkt. Du bliver klogere på mulighederne i forhold til materialer, form og funktionalitet. Du får råd til at skabe naturligt stærke og bæredygtige emballager samt viden om hvad valget af materialer betyder for emballagens design. Desuden får du tips til at skabe iøjnefaldende, lækre emballageløsninger.
Program
Kl. 8.30-9 Ankomst, kaffe/the og brød
Kl. 9-9.15 Velkommen
Kl. 9.15-10 Hvorfor skal du skifte til karton?
Kl. 10-10.45 Tag dine produktemballager til næste niveau
Kl. 10.45-11 Tak for denne gang

Praktisk information
Tid: 25. september 2019 Kl. 9-11
Sted: Antalis A/S | Carl Jacobsens Vej 16, Opgang 1, Stuen | 2500 Valby | 72 100 102

Pris: Det er gratis at deltage, tilmelding er bindende og vi tillader os at opkræve et no show fee på 300,- ved udeblivelse uden afbud.

Transport: Vi ligger ganske tæt ved Ny Ellebjerg station og er inden for gå afstand af blandt andet bus 8As stop.
Parkering: Der er tre timers gratis parkering i området, men kom i god tid. Man kan være uheldig at skulle parkere lidt længere væk.

Tilmeld dig her    ↓↓

*Ved tilmelding accepterer du at vi må sende dig mails med information om vores produkter, tilbud, kampagner samt andre relevante informationer og invitationer til events, cirka 1-2 gange om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig via linket i nyhedsmailen. Klik her for at læse Antalis’ privatlivs politik og cookiepolitik.