Hjælp kunderne med at holde afstand med den rigtige butiksindretning

Et af sundhedsmyndighedernes mest gennemgående råd for at begrænse spredningen af Covid-19 er at holde afstand. Dette gælder ikke mindst i offentlige miljøer og erhverv. Dette råd leder til, at handels- og levnedsmiddelindustrien lancerer flere initiativer for at hjælpe os med at holde afstand i butikkerne. 

Du oplever allerede, at gulvene f.eks. i supermarkeder er opmarkeret for at indikere, hvordan du bør placere dig. 
”Vi vil råde flest muligt til at gøre, som mange kæder allerede gør – at anvende skilte og gulve i supermarkederne til at gøre butiksmiljøet mere sikkert" siger Allan Lykkebak, Sector Director Visual Communication Scandinavia hos Antalis.

Der findes mange løsninger og produkter, som gør, at man hurtigt og enkelt kan sikre sin butik og skabe et tryggere miljø for både kunder og ansatte.
Alle de store supermarkedskæder sikrer deres butikker. – ”Vi vil gerne slå fast, at der ikke er fare ved at købe varer i supermarkederne. Men vi skal huske at holde afstand til hinanden, og der har vi brug for kundernes hjælp”, udtaler kvalitetschef i Coop Malene Teller Blume. Branchens initiativ hilses velkommen af både kunder og myndigheder: "Tak for et godt initiativ", siger sundhedsminister Magnus Heunicke til butikkerne på Twitter.


Antalis A/S  /  Tlf: 72 100 102   /  justask@antalis.dk​