FUTURE FOCUS GAME  
"SPECIALTIES TOUCH" -teemakampanja!

Kampanjamme keskittyy neljään erikoismateriaalibrändiin, joilla on poikkeuksellinen luonne, tasainen laatu ja jotka soveltuvat erilaisiin käyttökohteisiin tarroista ja etiketeistä jäsenkortteihin ja valmiiksi stanssattuihin tuotteisiin
- mukana jopa lattiatarra:
  KERNOWPRINT, UPM RAFLATAC, FASSON ja XEROX® PREMIUM NEVERTEAR!

Teemakampanja on voimassa 19.11.-9.12. välisenä aikana.
Tämän ajanjakson aikana tekemistäsi Xerox Premium NeverTear, UPM Raflatac, Fasson ja KernowPrint -ostoista yrityksesi saa tuplapisteet!

Erinomainen mahdollisuus kasvattaa pistepottia!

XEROX PREMIUM NEVER TEAR
100 EUR = 6 pistettä

Xerox® Premium NeverTear on erittäin kestävä, kirkkaanvalkoisesta polyesteristä valmistettu synteettinen paperi. Se on optimoitu värillisiin ja mustavalkoisiin digitaalisiin painatuksiin. Sileällä matalla pinnalla kuvat toistuvat kirkkaina ja värit kiinnittyvät materiaaliin erinomaisesti. Xerox® Premium NeverTear kestää vettä, puhdistusaineita, liuottimia ja jopa alkoholia. Laminointia ei tarvita!


KERNOWPRINT
100 EUR = 6 pistettä

Kernowilla on runsaasti erilaisia jännittäviä Dry Toner -digitekniikalla tulotettavia materiaaleja eri käyttökohteisiin. MetaliK on metallihohtoinen kartonki metallin eri sävyissä näyttäviin painotuotteisiin. FloorSharK on puolestaan liukastamaton materiaali lattiatarroiksi jne. - SRA3-koossa kätevä tulostettavaksi pienissäkin erissä. Kysy lisää!


UPM RAFLATAC
100 EUR = 6 pistettä

Laaja valikoima materiaaleja - päällystämättömiä, päällystettyjä, läpinäkymättömiä, värillisiä, fluoresoivia, metalloituja ja synteettisiä tarroja tarvitsemasi estetiikan ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. ISO14001-sertifioitu ja monet paperipohjaiset tarrat FSC-sertifioituja, vesipohjaiset liimat ilman liuottimia.


FASSON
100 EUR = 6 pistettä

Laadukkaat ISO 14001 -sertifioidut materiaalit, jotka täyttävät kaikki etiketöintiin, brändäykseen ja tunnistamiseen liittyvät tarpeet - mainonnassa, opasteissa ja varoituksissa. Valikoima kattaa tarramateriaalit erilaisilla pinnoilla, erittäin tarttuvalla tai pysyvällä liimalla, taustahalkiolla tai ilman ym.Haluatko lisätietoa?