Coala Coversafe™

Covid-19 filmen som stopper spredning av virus og bakterier.
Antalis lanserer Coala Coversafe™ som er en antimikrobiell film som gir beskyttelse mot virus og bakterier. Filmen eliminerer viruset SARS-CoV 2 som forårsaker Covid-19. Se sertifikat.
Etter en time er 96% av viruset blitt eliminert.

Filmen er transparent, matt, PVC-fri og er produsert uten sølvioner. Filmen er helt ufarlig for mennesker og naturen og er næringsmiddelgodkjent.

Coala Coversafe™ består av en patentert teknologi der mineralkeramiske mikrosfærer fungerer som en barriere, og ved hjelp av disse antimikrobielle egenskapene brytes virus og bakterier ned på glatte berøringsoverflater.

Produktet er utviklet av det franske selskapet Pylote, og filmen produseres av Gergonne Industrie.

Coala Coversafe™ - reduserer smittespredning over tid


Coala Coversafe™ gir på 24-timer beskyttelse mot virus og bakterier på alle berøringsoverflater som automater, dørhåndtak, knapper, brytere, skrivebord, disker etc. Effekten er testet i fire år uten at effekten reduseres.

Når Coala Coversafe™ er installert på offentlige steder som f.eks. skoler, sykehus, omsorgshjem, butikker, kontorer, kollektivtransport, idrettshaller, barer, restauranter etc., skaper det ekstra trygghet og sinnsro hos gjester og ansatte.

Office Depot har valgt Coala Coversafe™ til dørhåndtak på sitt hovedkontor for å redusere spredning av virus og bakterier.

For mer informasjon, kontakt en av våre eksperter.
«Vi valgte Coala Coversafe™ på vårt hovedkontor i Solna utenfor Stockholm. Coala Coversafe™ er et produkt vi kan tilby våre kunder i kombinasjon med våre øvrige produkter rettet mot hygiene, for å redusere risikoen for smittespredning» - Office Depot.

Formater og håndtering

Produktet kommer i to formater slik at du enkelt kan tilpasse deg din kundes behov: Ruller for større flater, eller mindre ark tilpasset dørhåndtak. Det er enkelt å installere Coala Coversafe™, og filmen gir effekt umiddelbart. Filmen er enkel å fjerne da den ikke etterlater limrester.
Coala Coversafe™ rengjøres med vanlige rengjøringsprodukter (desinfeksjonsmidler, blekemidler og såpe) uten at den antimikrobielle effekten forringes.

Velg det beste formatet for ditt prosjekt og bestill nå.

Coala Coversafe™ hjelper dine kunder med å redusere spredningen av Covid-19

Serveringsbransjen
Håndtak
Skoler
Kontormiljø

Vi hjelper deg gjerne!

for mer informasjon.

Antalis AS  | Postboks 144 Alnabru  |  0614 Oslo   |  Tlf: 23 14 35 00  |  post@antalis.com