Coala Coversafe™

En revolutionerende, antimikrobiel film som reducerer spredning af Covid-19
Coala Coversafe™ er en antimikrobiel film, som reducerer spredningen af virus og bakterier. Filmen eliminerer blandt andet SARS-CoV 2, som forårsager Covid-19. Se certifikat. Efter en time er 96% af virusset elimineret.

Filmen er transparent, mat, PVC-fri og produceret uden sølvioner. Filmen er helt ufarlig for mennesker og naturen samt godkendt til kontakt med fødevarer.

Coala Coversafe™ er bygget på en patenteret teknologi med mineralkemiske mikrosfærer, som fungerer som en barriere. De antimikrobielle egenskaber reducerer virus og bakterier på glatte, jævne overflader.

Filmen er udviklet af den franske virksomhed Pylote og produceres af Georgenne Industrie.

Coala Coversafe™ - reducerer smittespredning over tid


Coala Coversafe™ giver på 24 timer beskyttelse mod bakterier og virus på alle berøringsoverflader, som automater, dørhåndtag, knapper, el-kontakter, diske, skrivebord med mere. Effekten er testet over fire år – uden at effekten reduceres.

Når Coala Coversafe™ er installeret på offentlige steder, som skoler, hospitaler, plejehjem, butikker, kontorer, offentlig transport, idrætshaller, barer, restauranter med videre skaber det ekstra tryghed og ro for både gæster og ansatte.

Office Depot har valgt Coala Coversafe™ til dørhåndtag på sit hovedkontor for at reducere spredning af virus og bakterier.

Ønsker du mere information – kontakt en af vores eksperter.
«Vi valgte Coala Coversafe™ på vores hovedkontor i Solna uden for Stockholm. Coala Coversafe™ er et produkt, vi kan tilbyde dig i kombination med vores andre hygiejneprodukter, som kan mindske risikoen for smittespredning»- Office Depot.

Formater og håndtering

Produktet kommer i to formater tilpasset det konkrete behov: Ruller for større overflader eller mindre ark tilpasset dørhåndtag mm. Det er enkelt at installere Coala Coversafe™, og filmen har effekt med det samme. Filmen er enkel at fjerne, da den ikke efterlader limrester.
Coala Coversafe™ rengøres med almindelige rengøringsmidler (sæbe, blegemidler, disinfektionsmidler) uden at den antimikrobielle effekt forringes.

Vælg det bedste format til dit projekt og bestil nu.

Coala Coversafe™ hjælper dine kunder med at reducere spredningen af Covid-19

Restaurationsbranchen
Håndtag
Skoler
Kontormiljøer

Vi hjælper dig gerne!

med mere information.

Antalis A/S   /  72 100 102  /  justask@antalis.dk​