Coala Coversafe™

Covid 19-filmen som stoppar spridning av virus och bakterier

Antalis lanserar Coala Coversafe™ som är en antimikrobiell film som ger skydd mot virus och bakterier. Filmen eliminerar viruset SARS-CoV 2 som orsakar Covid 19Se certifikat. Efter en timme har 96% av viruset eliminerats.

Filmen är transparent, matt, PVC-fri och tillverkad utan silverjoner. Filmen är helt ofarlig för människa och natur och är livsmedelsgodkänd.

Coala Coversafe™ innehåller en patenterad teknologi där mineralkeramiska mikrosfärer fungerar som en barriär och med hjälp av dess antimikrobiella egenskap tar död på virus och bakterier på släta beröringsytor.

Produkten är utvecklad av det franska företaget Pylote, och Gergonne Industrie tillverkar filmen.

Coala Coversafe™ minskar smittspridningen under lång tid


Coala Coversafe™ ger ett kontinuerligt skydd mot bakterier och virus på alla typer av beröringsytor som varuautomater, dörrhandtag, strömbrytare, skrivbord, räcken, och annan utrustning...

Denna revolutionerande produkt är testad under fyra år och behåller en stabil och permanent verkan över tid utan någon förlust av effektivitet.

Det ger extra trygghet och sinnesro för människor på allmänna platser som t.ex. skolor, sjukhus, vårdhem, butiker, kontor, kollektivtrafik, idrottscenter, barer, restauranger, osv.

För mer information, kontakta en av våra experter.

Format och hantering


Produkten finns i två format för att du enkelt ska kunna anpassa dig till kundens behov. Rullar för större områden eller mindre ark anpassade till dörrhandtag.

Det är enkelt att installera Coala Coversafe™ och filmen verkar omedelbart. Det är även enkelt att ta bort filmen då den inte lämnar rester efter sig.

Coala Coversafe™ är lätt att underhålla och kan rengöras med alla vanliga rengöringsprodukter (tvål, blekmedel, desinfektionsmedel) utan att dess antimikrobiella aktivitet försämras.

Välj det bästa formatet för ditt projekt och beställ det nu.

Coala Coversafe™ hjälper dina kunder att minska smittspridningen av Covid-19

Förtäringsmiljöer
Handtag
Skolor
Kontorsmiljöer


Vi står redo!
så hjälper vi dig.

antalis.se  /  Tlf.: +46 10 707 70 00    order@antalis.com