Registrer deg på Antalis Business Booster og vinn premier
Vi vil takke alle våre gode, lojale kunder med en konkurranse der du kan vinne flotte premier som vil bidra til å styrke virksomheten din.

Den siste tiden har vært turbulent og har vist viktigheten av sterke partnerskap. Vi ser lyst på fremtiden, og ser frem til å styrke relasjonene til våre kundene for sammen å utnytte mulighetene som ligger foran oss. Snart blir Antalis en del av, KPP (Kokusai Pulp & Paper Group), og blir med det en enda sterkere partner for norsk grafisk industri. Det vil selvfølgelig fortsatt være fokus på å støtte utviklingen av bransjen. Vi starter her og nå med Antalis Business Booster.
Målet med Antalis Business Booster er akkurat som det høres ut: å booste og gi ekstra energi til din virksomhet. Premiene er valgt ut for å utvikle og motivere.

Førstepremien er en helt ny HP Latex-skriver! Mer kan vi ikke røpe akkurat nå.
Det er mange flotte premier! Og ditt firma har 40% sjanse for å vinne en av premiene.
Foruten skriveren, er dekorasjon av kontormiljøet i din bedrift en premie. Eller hva med et fabrikkbesøk med trening og inspirasjon hos Mondi i Østerrike, Easyrack for oppbevaring av digitalpapir, utvalgte produkter fra Antalis og mye, mye mer.  

Slik vinner du:

Det er ganske enkelt! Du registrerer deg nedenfor, deretter tjener du automatisk poeng når du handler hos oss. Vi holder rede på poengene dine og holder deg kontinuerlig oppdatert om mulighetene til å vinne spurt-poeng (boosters).

↓↓↓↓↓↓ Registrer deg nå ↓↓↓↓↓

For å holde deg oppdatert om konkurransen, dine opptjente poeng og nye boosters (spurt poeng), er det nødvendig for oss å få din tillatelse til å kontakte deg på e-post. Vi vil KUN sende deg informasjon om denne konkurransen, og du kan selvfølgelig alltid trekke tilbake tillatelsen din.