Anmäl Er till Antalis Business Booster och vinn fantastiska priser
Vi vill tacka alla våra lojala och trogna kunder och uppmuntra med en tävling där man kan vinna fantastiska priser som kan driva och stärka Er verksamhet framåt!

Den senaste tiden har varit turbulent och vikten av ett starkt partnerskap har visat sig viktigare än någonsin. Antalis ser ljust på framtiden och ser fram emot att ytterligare stärka relationerna med våra kunder för att tillsammans utnyttja framtidens möjligheter. Antalis är nu en del av KPP (Kokusai Pulp & Paper Group), och är nu en ännu starkare partner till den grafiska branschen. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att stödja utvecklingen i den grafiska branschen. Vi börjar här och nu med Antalis Business Booster.
Målet med Antalis Business Booster är precis som det låter: att boosta och skapa mer energi till Antalis kunder. Priserna är utvalda till att utveckla och motivera. Första priset är en helt ny modell HP Latex-printer, som lanseras under hösten! Mer information kommer.
Det finns många fantastiska priser att vinna! Och du har stor chans att vinna! Förutom HP Latex printern finns det en möjlighet att göra en makeover av ert kontor (interior design) som står på spel. Eller vad sägs om ett Easyrack/lagringslösningar för papper i digitalformat, vouchers att köpa utvalda produkter från Antalis, digitala lösningar för smarta kontor och mycket mer.

Hur går tävlingen till?
Det är väldigt enkelt! Ni anmäler er med formuläret nedan och därefter samlar ni automatiskt poäng, när ni handlar hos oss. Vi håller koll på dina poäng och håller er uppdaterade löpande med poängstatus samt erbjudanden med möjligheter till att tjäna extra poäng sk booster-poäng.