FUTURE FOCUS GAME  
"BOARDS TOUCH" -teemakampanja

Suunnittelijat, kirjapainot ja loppukäyttäjät ovat erityisesti ihastuneet viiteen kartonkiimme:  Invercote Creato, Invercote G, Invercote Albato, MetsäBoard Pro FBB Bright ja MetsäBoard Prime FBB Bright. Näissä tulee esiin kartonkien parhaat ominaisuudet: jäykkyys, kestävyys sekä erinomaiset taitto- ja painatusominaisuudet.

"Board Touch" -teemakampanja on voimassa 7.-28.10.2020 ja sen aikana kaikista Invercote- ja MetsäBoard-kartonkien ostoista yrityksenne saa tuplapisteet!


Hyvä mahdollisuus hankkia lisäpisteitä!

INVERCOTE CREATO

100 EUR = 4 pistettä

FSC®-sertifioitu täyssellukartonki (SBB) on suunniteltu graafisiin painotöihin. Se tarjoaa molemminpuolin kahteen kertaan päällystetyn, esteettisen silkkimäisen matan painopinnan. Sileän pintansa ansiosta Invercote Creato toistaa kuvat todenmukaisesti arkin molemmille puolille. Tässä kartongissa preeglaukset ja muut jälkikäsittelyt pääsevät oikeuksiinsa.


INVERCOTE G

100 EUR = 4 pistettä

FSC®-sertifioitu täyssellukartonki (SBB) on suunniteltu graafisiin painotöihin sekä näyttäviin pakkauksiin, joiden pitää vetää huomio puoleensa. Invercote G on toiselta puolelta kolmeen kertaan päällystetty silkkimäisen sileä ja taustaltaan päällystämätön. Todenmukaisen kuvantoiston ja preeglauksen lisäksi foliointi ja kalvolaminointi sopivat tälle kartongille erinomaisesti.


INVERCOTE ALBATO

100 EUR = 4 pistettä

FSC®-sertifioitu täyssellukartonki (SBB) on on toiselta puolelta kolmeen kertaan päällystetty korkeakiiltoinen kartonki, jossa on kertaalleen päällystetty mattapintainen taustapuoli. Tuote soveltuu hyvin mm. ylellisyys- ja muihin pakkauksiin.


METSABOARD PRO FBB BRIGHT

100 EUR = 4 pistettä

PEFC®-sertifioitu täyspäällystetty valkaistu taivekartonki (GC1) valkoisella päällystämättömällä taustalla - hyödynnä kartongin molemmat puolet! Käyttökohteita mm. graafiset painotyöt (kannet, kortit), myymälämainonta sekä pakkaukset suklaaseen,makeisiin, elintarvikkeisiin, terveyden- ja kauneudenhoitoon, juomiin ja  kulutuselektroniikkaan. Tämä kevyt ja jäykkä monitoimikartonki soveltuu myös monenlaisiin jälkikäsittelyihin.


METSABOARD PRIME FBB BRIGHT

100 EUR = 4 pistettä

FSC®-sertifioitu täyspäällystetty valkaistu taivekartonki (GC1) kevyesti päällystetyllä taustalla ylellisyyspakkauksiin ja graafisiin painotöihin. Käyttökohteita mm. kannet ja kortit, myymälämainonta sekä pakkaukset kosmetiikkatuotteisiin, kulutuselektroniikkaan, suklaaseen ja makeisiin. Tämä kartonki on keskusvarastotuote.


Jos et ole vielä rekisteröitynyt mukaan Future Focus Game -kampanjaamme,
jonka osakampanja tämä Board Touch on,
rekisteröidy alla olevasta painikkeesta.
Lisätietoa: Future Focus Game