Hjelp kundene å holde avstand

Helsemyndighetene er tydelige på at det å holde avstand til hverandre er et av de mest effektive tiltakene for å begrense spredningen av Covid-19. Handelsnæringen har tatt disse rådene på alvor, og har lansert flere initiativ for å motivere mennesker til å holde avstand i butikk.

Du har helt sikkert lagt merke til utstrakt bruk av gulvmerking når du har vært ute og handlet de siste månedene. Denne merkingen er et svært effektivt virkemiddel for å sørge for at folk holder avstand til hverandre i kassakøer og andre områder i butikken med trengsel.
«Gulvdekor er et av de mest effektive verktøyene vi har for å sikre at folk holder avstand i butikk», sier Lars Wiklund, produktsjef for Visuell Kommunikasjon i Antalis Skandinavia. «Det finnes en hel rekke forskjellige produkter som er egnet for gulvdekor, og Antalis har levert løsninger til både store kjeder, og små butikker siden krisen startet i mars», forteller han.
For å velge riktig gulvdekor må du ta hensyn til underlaget (tepper, fliser, asfalt, betong), hvor lenge applikasjonen er ment å sitte og ikke minst må du ha et forhold til sklisikkerhet. Antalis har produkter som dekker nær sagt ethvert spørsmål som måtte komme fra dine kunder, og vi hjelper deg gjerne med rådgivning som sikrer at din kunde blir mest mulig fornøyd. Les mer her, eller ta kontakt med oss på post@antalis.com for mer informasjon.

Antalis AS   |  Postboks 144 Alnabru  |  0614 Oslo   |  Tlf: 23 14 35 00  |  post@antalis.com​