Europas ledende B2B-distributør av
papir, emballasjeløsninger og
dekor&display-produkter.
Antalis AS styrker satsningen på
visuell kommunikasjon med ny
avtale med Epson Norge
Antalis AS’ portefølje med produkter for visuell kommunikasjon inneholder fra før av kjente produsenter som HP, Avery, Graphtec, Summa og CWT. Nå tar vi også inn Epson storformatskrivere for signage i porteføljen.
«Vår ambisjon er å tilby et konsept til trykkeriene og skiltmakerne hvor vi ikke bare oppleves som en forhandler, men som en partner», sier Christer Bratz, salgsdirektør for visuell kommunikasjon i Antalis Norge. «I det legger vi at vi skal være ledende på leveringsdyktighet, kompetanse og ikke minst produktutvalg. Vi er derfor henrykte over å nå kunne tilby Epson til det norske markedet, og ser på dette som naturlig utvidelse av vår skriverportefølje hvor vi fra før av er klar markedsleder med HP Latex».
«Epson og Antalis har allerede et samarbeid i Sverige og Danmark, og det er gledelig å nå også kunne ønske Antalis Norge velkommen som partner», forteller Kai Olsen, partneransvarlig i Epson Norge. «Antalis Norge har hatt et sterkt fokus på storformatskrivere i en årrekke, og har en kundebase som passer perfekt til våre signage-produkter. Vi har stor tro på at dette samarbeidet vil føre til betydelig vekst, både for Epson og Antalis, og er spente på fortsettelsen»
Epson SureColour
Epsons portefølje med skrivere for skilt og dekor består av Epson SureColour SC-S40600, S60600 og S80600. Skriverne benytter eco-solvent blekk og tilbyr imponerende utskriftskvalitet med opptil 10-fargers blekksett. Skriverne er spesielt interessante for trykkerier og skiltmakere som har fokus på stort fargerom, og en brukervennlig, stabil arbeidsflyt.
Les mer om Epson SureColour ->

Vil du vite mer om mulighetene du får ved å velge Epson?
Kontakt vår salgssjef på maskinvare
Rune Tangen på rune.tangen@antalis.com eller 911 86 883

Antalis AS  /  Tevlingveien 23  /  NO-1081 Oslo  /  Tlf: 23 14 35 00  /  post@antalis.com​