Biller passer på naturen på mange måder.
En glinsende løbebille, som tager sin opgave meget alvorligt, er den store pupperøver. En vægter i skoven som beskytter vores løvtræer mod skadelige sommerfuglelarver. Med imponerende appetit indtager den 400 larver i sin levetid. Mød et nytteinsekt som tager giftfri, miljøvenlig skovpleje til nye niveauer.

Vil du have dit eget eksemplar?
Book et besøg med din Antalis konsulent eller kom forbi vores åbent hus arrangement i Valby. ↓↓↓↓↓↓

Åbent hus

Kom forbi os i Valby og hent din plaket med skovens biller. Vi åbner dørene den 18/6 kl. 14.30-16.30 til en kop kaffe og mulighed for en snak om papir.

Du kan hente et eksemplar af Skovens Biller og samtidig blive opdateret med diverse prøvevifter og vores andre inspirerende materialer.

Det finder sted på vores kontor i Valby - Antalis A/S | Carl Jacobsens Vej 16, Opgang 1, Stuen | 2500 Valby.

Deltagelse, plakat og materialer er gratis, tilmelding er nødvendig og bindende. Vi tillader os at opkræve et no show fee på 150,- ved manglende afbud.

*Ved tilmelding accepterer du at vi må sende dig mails med information om vores produkter, tilbud, kampagner samt andre relevante informationer og invitationer til events, cirka 1-2 gange om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig via linket i nyhedsmailen. Klik her for at læse Antalis’ privatlivs politik og cookiepolitik.