NÅGRA PLATSER KVAR - SE TILL ATT SÄKRA DIN PLATS - anmäl dig idag!

Innovation tour är en serie seminarier i Skandinavien under 2019 och 2020 där Antalis med partners lyfter möjligheterna med digitaltryck.

Anmäla ditt intresse till detta frukostseminarium hos Xerox/PrimoTek,Kronborgsgränd 1,
164 46 Kista den 3 december mellan 08:00-10:30

De dolda möjligheterna med digitaltryck (Karl Rise, VD PrimoTek)
Visste du detta om möjligheterna i digitaltryck? Specialeffekter och wow-faktorn med CMYK+, flexibilitet, snabbhet och kostnadseffektivt, fantastiska effekter till en mindre kostnad, Guld, silver, vit, nya färger och format.

Pappret - den 7:e färgen (Michael Thorvaldsson, Scandinavian Product Manager Antalis)
... Pappret är helt avgörande för din trycksak och ett medium med en bred flora av möjligheter för kommunikation. Vi pratar om hur du kan dra nytta av mervärdet och det unika pappersmaterialet kan ge din marknadskommunikation, kundupplevelse och de extra effekter som skiljer papper från digitala medier samt ny innovation och teknik inom papper - t ex nya sätt att koppla trycksaker med smartphones och internet.

Kartong - framtidens material (Michael Fridvall, Account Manager Iggesund)
.... Fler och fler företag ersätter plast med kartong för bland annat förpackningar och presentkort för att minska miljöpåverkan. Vi pratar om trender och de personliga förpackningarna som ett sätt att öka försäljningen och lyfter några exempel på företag som verkligen lyckats hitta kreativa sätt att sticka ut i mängden och nå nya kunder.

Skapa mervärde med digitaltryck (Jannes Dahlgren, grundare och fd. VD på Digaloo)
... Jannes Dahlgren utmanar tryckeribranschen och kunderna och det traditionella sättet att se på tryckt media. För att skapa mervärde för sitt företag och varumärke krävs det ett nytt sätt och tänka. 
  
Utifrån det lyfter han fram framgångsfaktorer och
"best practice" där man lyckats ta tillvara ny teknik och skapat värde för kunden både i produkter och tjänster.


*Läs om Antalis Privacy and cookie policy.

Antalis AB  /  Box 553, Rörvägen 3   SE-136 25  Haninge  /  Tlf: 010-707 70 00   /  justask@antalis.com​