Olin by Antalis,

Et sortiment af kreativt designpapir i høj kvalitet


Ubestrøget designpapir til alle typer tryksager i høj kvalitet. Fra forretningsdokumenter til kreative tryksager, i moderne, kreative og tidsvarende overflader og nuancer.  Olin giver dig ekstra muligheder, når du skal lave grafiske design. Olin er, med omtanke for miljøet, desuden klimkompenseret.

Olin Design, ubestrøget premium papir til krævende kreative opgaver


Olin Design sortimentet er ubestrøget papir i 6 nuancer, 3 overflader og 17 gramvægte. Kvaliteten kombinerer perfekt farvegengivelse med en varm naturlig følelse. For at tage hensyn til miljøet er Olin Design klimakompenseret i Skandinavien.

Olin Origins, et nyt kreativt papirsortimentet når miljøet er vigtigt


Olin Origins er et klimakompenseret sortiment bestående af 5 jordfarver med en ru taktil finish og en diskret soft touch, særligt til nyskabende og miljøorienterede kunder. Kvaliteten er dedikeret omkring bæredygtighed og støtter flere miljøorganisationer.

Alsidige muligheder til alle trykopgaver

Fra menukort, invitationer eller luksusemballage til årsregnskaber og elegant forretningskommunikation, giver Olins brede sortiment af gramvægte, overflader og nuancer alle muligheder i offset- og digitaltryk.

Premium kvalitet til alle typer grafiske opgaver

 
Olin Origins’ fremragende papirformation tillader perfekt reproduktion af farver i offsettryk, og den høje bulk giver gode muligheder for at benytte krævende efterbehandlingsteknikker og prægninger i flere lag.
Udover sortimentet af certificerede HP Indigo artikler, er hele sortimentet velegnet til preprint og tørtoner digitalprint.
Olin Origin er blandt andet velegnet til brevpapir, årsregnskaber og luksusemballage i store og små oplag.

Fremragende trykresultater


 
Eucalyptus fibrene, som anvendes i Olin Design Regular, gør kvaliteten velegnet til preprint og håndskrift. Olin Smooths opacitet og formation tager tosidet tryk til et nyt niveau med overlegen farvegengivelse. Hvis du ønsker en mere taktil følelse er Olin Rough det perfekte valg, hvor den ru overflade giver en naturlig følelse uden at gå på kompromis med trykresultatet.

En forpligtelse til miljø og bærdygtighed


Med Olin får du den bedste trykkvalitet, og samtidig er fabrikkerne, som producerer Olin, dedikeret til hele tiden at forbedre miljøstandarderne med ISO 140001 og ISO 9001. En del af kvaliteterne har EU Blomsten, og hele sortimentet er klimakompenseret, og med Olin Origins er en støtteordning som bidrager positivt til miljøinitiativer med 1% af omsætningen.

↓↓↓ Bestil Olin prøvekit ↓↓↓