Reparatieservice handomsnoeringsapparaten
Defect of een probleem met uw handomsnoeringsapparaat? Laat uw apparaat maken via onze reparatieservice. Wat kunt u van onze reparatieservice verwachten? Bekijk hier het proces in eenvoudige stappen:
Stap 1 - Het begint met invullen van het formulier
Een reparatie start met het invullen van het formulier. Hiermee kunt u uw reparatie aanmelden. Het formulier vindt u onder op deze pagina.

Stap 2 - Versturen
Zorg dat uw apparaat en de benodigde aanvullende materialen zoals oplader in een stevige doos zit en tijdens transport niet kunnen beschadigen. Sluit de doos goed af en print het adresetiket van ons reparatiecentrum. Klik hier om het adresetiket te downloaden en print het uit. Plak het adresetiket op de doos. U dient zelf te zorgen voor verzending van uw handomsnoeringsapparaat naar het reparatiecentrum.

Stap 3 - Het omsnoeringsapparaat is binnen
Het reparatiecentrum heeft uw apparaat ontvangen en zal deze bekijken. Indien de reparatiekosten 200 euro of minder zijn zal u hier vooraf geen prijsopgave van krijgen. U geeft in het formulier hiervoor automatisch toestemming. Antalis zal u de daadwerkelijke reparatiekosten factureren. Zijn de reparatiekosten hoger dan 200 euro dan ontvangt u van ons een offerte en vragen wij uw toestemming voor reparatie en de reparatiekosten.

Stap 4 - Aan de slag
De reparatie wordt zo spoedig mogelijk uitgevoerd en daarna wordt uw apparaat getest of alles weer werkt. Als alles in orde is dan zal het reparatiecentrum uw omsnoeringsapparaat naar u retour sturen.  

Stap 5 - Klaar!
Na ontvangst van uw handomsnoeringsapparaat krijgt u van ons een factuur met de gemaakte reparatiekosten.

MEE TE STUREN MATERIALEN

__________________


VOLG ONS

                        

Privacy Beleid  |  Cookies Beleid  |  Gebruikersvoorwaarden Website  |  Contact

Copyright © 2021 Antalis