Reparatieservice handomsnoeringsapparaten
Is uw handomsnoeringsapparaat defect of ondervindt u problemen? Laat uw apparaat repareren via onze reparatieservice. Wat kunt u van onze reparatieservice verwachten? Bekijk hier het proces in eenvoudige stappen:
Stap 1 - Het begint met het invullen van het formulier
Een reparatie start met het invullen van het formulier. Hiermee kunt u uw reparatie aanmelden. Het formulier vindt u onderaan deze pagina.

Stap 2 - Versturen
Zorg dat uw apparaat en de benodigde aanvullende materialen zoals oplader in een stevige doos zit en tijdens transport niet kunnen beschadigen. Sluit de doos goed af en print het adresetiket van ons reparatiecentrum. Klik hier om het adresetiket te downloaden en print het uit. Plak het adresetiket op de doos. U dient zelf te zorgen voor verzending van uw handomsnoeringsapparaat naar het reparatiecentrum.

Stap 3 - Het omsnoeringsapparaat is ontvangen
Na ontvangst van uw omsnoeringsapparaat wordt het apparaat onderzocht door het reparatiecentrum. Indien de reparatiekosten 200 euro of minder zijn, zal u hier vooraf geen prijsopgave van krijgen. Antalis zal u de daadwerkelijke reparatiekosten factureren. Zijn de reparatiekosten hoger dan 200 euro dan ontvangt u van ons een offerte en vragen wij uw toestemming voor reparatie en de reparatiekosten.
Mocht u besluiten uw omsnoeringsapparaat niet te laten repareren, dan zal aan onderzoekskosten € 62,50 in rekening worden gebracht.

Stap 4 - Aan de slag
De reparatie wordt zo spoedig mogelijk uitgevoerd en daarna wordt uw apparaat getest om te zien of alles naar behoren werkt. Als alles in orde is, stuurt het reparatiecentrum uw omsnoeringsapparaat naar u retour. 

Stap 5 - Klaar!
Na ontvangst van uw handomsnoeringsapparaat krijgt u van ons een factuur met de gemaakte reparatiekosten.
NL = Nederland / BE = België / LU = Luxemburg

MEE TE STUREN MATERIALEN

__________________


VOLG ONS

                        

Privacy Beleid  |  Cookies Beleid  |  Gebruikersvoorwaarden Website  |  Contact

Copyright © 2023 Antalis