“Det finns många anledningar att välja en HP Latex 365”

Under en begränsad tid ger vi dig ett riktigt bra skäl till att investera i en av marknadens mest användarvänliga printer. Just nu kan du köpa en HP Latex 365 till det väldigt förmånliga priset, 139.000 kr* (Ord pris ca 220.500 kr)
1. HP Latex-bläck är vattenbaserat, luktfritt och innehåller inga farliga ämnen. Detta ger en tryggare arbetsmiljö och ger dig möjlighet att erbjuda tjänster och produkter till företag med stränga miljökrav.

2. Utbudet av printmedier till en HP Latex är enormt. Med HP Latex 365 kan du skriva ut på textilier och dubbelsidiga banners + de traditionella medierna, som printvinyl och tapet.

3. 1.63 m printbredd, sex färger och upp till 1200 dpi upplösning: HP Latex har en inbyggd spektrofotometer som säkrar hög utskriftskvalitet med konsekventa färger.

4. HP Latex 365 är enkel att använda. Den kräver ingen manuell rengöring och har effektiva, automatiska rengöringsprogram. Skrivhuvudena byter du enkelt själv (skrivaren ger dig besked när det är dags). Styrning av maskinen samt installation av färgprofiler sker via den stora touchscreen-skärmen. Det blir inte enklare!

5. Som en av få totalleverantörer på den svenska marknaden kan Antalis erbjuda dig allt inom storformatsproduktion. Vi har både hårdvara, bläck, media, RIP-mjukvara och efterbehandlingsutrustning. Antalis lever för rådgivning och delar gärna med oss av vår expertis, så att du får ut maximalt av din investering. För oss är kunden en partner.

6. Normalt rekommenderat pris för en HP Latex 365 ligger runt 220.500 kr. Fram till och med 2020-03-31 har du möjlighet att investera i en av marknadens bästa produktionsmaskiner för skylt & dekor (inom- & utomhus), för endast 139.000 kr.

OBS - Priset gäller endast vid inbyte av gammal eco-solvent eller latexmaskin.

Har du råd att avstå?
* Priset är exklusive moms och gäller vid inbyte av befintlig storformatskrivare, Eco-solvent- eller Latexskrivare. Priset gäller fram till och med 2020-05-31 och inkluderar frakt men ej installation & utbildning. Med förbehåll för fel och ändringar.

Antalis AB /  Box 533  /  136 25  Haninge  /  Tlf.: 010 707 70 00 /  justask@antalis.com​