Högpresterande och kostnadseffektiv skrivare för breda format med hållbara fördelar och vitt bläck.
Det finns många goda skäl till att välja HP Latex 2700:

  • Du kan lova dina kunder branschledande kvalitet och hög hastighet.
  • Du får lägre produktionskostnad vid utnyttjande av fullbredd.
  • Maximal mediebredd på 3,2 m (126 tum).
  • HP Lates bläck är miljövänligare än t.ex. UV och låter dig producera material till sjukhus, skolor och andra ställen med höga miljökrav.
  • Dina anställda kommer tacka dig för ett luktfritt inneklimat och en maskin som är både driftsäker och enkel att manövrera

Nya HP Latex 2700 bygger på den stabila plattformen till HP Latex 1500 och är tackvare det en långsiktig investering. Du kan förvänta dig maximal drifttid och enkelt underhåll de kommande åren framöver.

Fokusprodukter - Storformat

Vårt sortiment inom storformat är brett och växer stadigt. På maskinsidan kan du välja mellan kända varumärken som HP, Epson, Summa, Onyx, Caldera, CWT med flera.

I vårt sortiment inom media hittar du varumärken som Avery, Arlon samt vårt egna Coala sortiment med över 150 olika varianter.

Oavsett om ditt fokus är bildekor, interiördesign, retail eller skyltar så har vi produkterna och expertkunskapen för att hjälpa dig med att lyckas med ditt projekt. Nedanför ser du några av våra produkter i segmentet bredformat:
HP Latex 1000
Hybridprinter med fantastisk färg-återgivning.
HP Latex R2000 
Hybridprinter. Rulle och planskrivare. Vitt gloss bläck.
Summa
Marknadsledande skärare.
CWT arbetsbord
Ergonomisk och tidsbesparande.

Vill du veta mer om fördelarna med storformat?
Kontakta gärna någon av våra säljare.

Partnerskapet med din maskinleverantör är minst lika viktig som maskinen. Antalis har varit ledande på HP Latex i Skandinavien sedan 2009. Vi är experter på den grafiska marknaden och har dedikerade anställda som förstår hur viktigt det är med oavbruten produktion, maximal kvalitet och snabb responstid.
Johan Mellin
Teamleader
+46 70 618 78 13
Bengt Bjälmén
Account Manager
+46 730 85 04 22
Christer Sehlstedt
Account Manager
+46 708 19 37 13

Antalis är en totalleverantör av storformatsprodukter. Vi kommer arbeta tätt tillsammans med dig och ditt team för att säkerställa ni får maximala intäkter från er storformatsskrivare under maskinens livstid.
ANTALIS SERVICETJÄNSTER
Antalis erbjuder därför en mängd olika tjänster, både för att öka vår egen konkurrenskraft och framför allt för att hjälpa dig att sticka ut från mängden. Allt kring produkter och miljö, särskilda konsulttjänster av våra ex- perter och skräddarsydda logistiktjänster till stöd för hållbar utveckling på ditt företag.