Suojele tulevaisuutta ja planeettaa

ympäristöystävällisellä pakkaamisella

Antalis on käynnistämässä ympäristöystävällistä "Turvaa tulevaisuus - Protect the Future" -lähestymistapaa, sillä olemme innostuneita roolistamme kestävien käytäntöjen edistämisessä pakkausteollisuudessa. Uskomme myös, että tulevaisuuden suojelemiseksi meidän on toimittava jo tänään. Siksi tarkastelemme koko arvoketjuamme, jotta ympäristöystävällisiä pakkauksia on saatavilla. Hahmoteltuamme sitoutumisestamme ympäristövastuuseen olemme tarkastelleet pakkausten koko elinkaarta hankinnasta ja suunnittelusta jakeluun ja kierrätykseen, jotta voimme nopeuttaa positiivista muutosta ja suojella meidän kaikkien tulevaisuutta.

Toiminnassa, tuotevalikoimassa ja konsultoinnissa Antalis on menossa ympäristöystävällisempään suuntaan. Opastamme Sinuakin tällä kestävän kehityksen matkalla jakamalla tietämystämme ja edistämällä parhaita käytäntöjä. Pysy kuulolla!

Uudet ajat tarjoavat uusia vaihtoehtoja!

Maailmanlaajuinen kuriiriyhtiö DPD tutki verkkokaupan ostajien tottumuksia ja tunnisti mielenkiintoisia asiakasryhmiä päätöksentekomalliensa avulla. Joten jos pyörität omaa verkkokauppaa, saatat löytää hyödyllisiä vinkkejä lisäämään palaavien asiakkaiden määrää.

Lataa artikkeli     
Lataa esite postituspakkauksista                   

Ympäristöystävälliset e-Green-postituspussit

e-Green on 100 % FSC®-sertifioidusta voimapaperista (120 g) valmistettu postituspussi, jota löytyy useampaa eri kokoa (C5, B4, M, M+, L, XL). Pusseissa on kaksinkertainen liimatarra ja repäisynauha, joka tekee niistä ihanteellisia verkkokauppatuotteille. Tuotteet on helppo pakata ja sulkea pussiin niin lähetettäessä kuin uudelleenkäytettäessäkin palautusten yhteydessä. Kevyt ja kestävä pakkausratkaisu vaatteille, jalkineille, kosmetiikalle, kuluttajaelektroniikalle ym. Näin tulee säästöä myös rahtikustannuksissa.
 
Ympäristöystävällisiä e-Green-postituspusseja on mahdollista saada myös painettuina. Kysy painatushintojamme!


FSC®-sertifioidut Master'in-postituspakkaukset

Kaikki Master'in-postituspakkaukset ovat nyt FSC®-sertifioituja. Sertifikaatti kattaa valikoiman postinkääreistä automaattipohjaisiin aaltopahvilaatikoihin saakka!


Pakkaustäytepaperi valmiissa annostelulaatikossa

Pakkaustäytepaperi annostelulaatikossa on helppokäyttöinen, ympäristövastuullinen ja kustannustehokas pakkausratkaisu, joka soveltuu kaikkiin olosuhteisiin. Se ei vaadi koneinvestointeja, sillä tämä voimapaperi on sellaisenaan käyttövalmis kaikissa työpisteissä.

Pakkaustäytepaperia annostelulaatikossa käytetään tyhjän tilan täyttöön minimoimaan tuotteen liikkuminen pakkauslaatikon sisällä ja siten pienentämään vahingoittumisen riskiä.

Paperi on erinomainen ekologinen materiaali, joka ominaisuuksiensa ansiosta sopii täydellisesti pakkaamiseen ja pakkauksen tyhjän tilan täyttöön. Se on kierrätettävä ja sillä on muovia huomattavasti pienempi hiilijalanjälki. Tämä taloudellinen voimapaperi suojaa tuotetta täydellisesti runsaudellaan ja se muotoutuu pakkauksen mukaan.Kaikki Ranpak EMEA -paperit ovat nyt FSC®-sertifioituja

Keväästä 2021 lähtien kaikki Ranpak EMEA -pakkauspaperit ovat FSC®-sertifioituja. Tämä on viimeinen vaihe täysin kestävän alkuperäketjun luomisessa - Ranpak on jo käyttänyt useita FSC®-sertifioituja papereita monien vuosien ajan.

FSC®-sertifikaatti näkyy tällä hetkellä mm. laskuissa ja kuormalavoissa.


Vanhoille pahvilaatikoille uusi elämä - HSM ProfiPack C400

Vievätkö käytetyt pahvit ja pahvilaatikot turhaa tilaa? Antamalla niille uuden elämän 100% ympäristöystävällisinä pehmuste- ja täytemateriaaleina toimit ympäristövastuullisesti ja samalla tehostat pakkaamista.

Antaliksen valikoimaan kuuluvan HSM ProfiPack C400 -pahvisilppurin avulla pahveista syntyy siistiä verkkomaista materiaalia, joka muotoutuu tuotteiden ympärille ja pakkauksen sisälle suojaten tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

HSM ProfiPack C400 –pahvisilppuri on vankka pöytäkone, jota on helppo ja kätevä käyttää. Sen mitta-asteikon avulla pystytään pahveista tekemään tuotantolinjalle sopivan levyisiä. Liukumattomien jalkojensa ansiosta laite pysyy pöydällä tukevasti. Teräksestä valmistetut leikkuuterät puolestaan varmistavat terävyydellään siistin leikkuujäljen.


Uusi ympäristöystävällinen HYBRID-käsikiristekalvo

Antalis Oy:n pakkausvalikoima on laajentunut ympäristöystävällisellä HYBRID-käsikiristekalvolla. Tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty 30 % PCR-kierrätysmuovia ja 70 % neitseellistä muovia.
Tuotetta on saatavana 3 eri paksuutta - 17, 20 ja 23 µ.

Edut:
Hybridikalvolla on alhaisemmat CO2-päästöt verrattuna 100 % neitseelliseen materiaaliin (LDPE).
► Hybridikalvo tuntuu ja käyttäytyy kuin 100 % neitseellinen kiristekalvo
Hajuton ja hiljainen

Tarkastele valikoimaa                 

Nimitysuutinen

Miika Hartikainen (MEng) on nimitetty aluemyyntipäälliköksi Antalis Oy:n Packaging-liiketoiminta-alueelle 1.6.2021 alkaen.
Antalikseen hän tuo mukanaan usean vuoden kokemuksen mm. pakkaustarvikkeiden tuotepäällikön tehtävistä.


SEURAA MEITÄ

                           

Privacy Policy  |  Cookie Policy  |  Myynti- ja toimitusehdot  |  Yhteystiedot

Copyright © 2021 Antalis

Antalis on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija
sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille.