Tarravalikoimamme on uudistunut!
Täysin uutena tuoteperheenä valikoimassamme on Sticotac.
UPM Raflatacin digivalikoima on laajentunut ja nykyinen Raflatac-tarrojen valikoima
muuttuu pikkuhiljaa ympäristöystävällisemmäksi RAFNXT+-valikoimaksi.
Lue aiheista lisää!

STICOTAC

Sticotac on Antaliksen oma tarrabrändi. Se täydentää hyvin nykyistä Raflatac-tarrojen valikoimaamme. Sticotac Vellum on mattapintainen superkalanteroitu, Sticotac Semigloss puolikiiltävä,  Sticotac Gloss kiiltävä ja Sticotac Cast Gloss erittäin kiiltävä valupäällystetty paperitarra. Liimavaihtoehdot: erittäin pysyvä, pysyvä tai irrotettava. Taustavaihtoehdot: ehjä, halkio. Katso valikoimaa tarkemmin alla olevista linkeistä.


Sticotac Vellum         Sticotac Semigloss  

Sticotac Gloss           Sticotac Cast Gloss  

RAFLATAC SRA3 DIGITAL

Antaliksen valikoimasta löytyy Raflatacin tarroissa valmiita SRA3-kokoja digipainatuksiin seuraavista laaduista. Katso alla olevia linkkejä ja kysy lisää!
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RAFNXT+

Antaliksen Raflatac-tarravalikoiman tuotteet päivittyvät jatkuvasti ympäristöystävällisemmillä RAFNXT+-laaduilla. Tuotteet pysyvät siis samoina, mutta ne on vain ympäristöystävällisemmin valmistettu. UPM Raflatac RAFNXT+ on maailman ensimmäinen tarramateriaali, jonka Carbon Trust on vahvistanut hillitsevän ilmastonmuutosta - RAFNXT+ on positiivinen ilmastoteko. Lisätietoa:RAFLATAC-TARRAVALIKOIMA

Raflatac-tarrojen valikoimaamme kattaa offset- ja digipainatukseen soveltuvat tuotteet, joista löytyy  kaikkiin tarpeisiin vaihtoehto - yhä ympäristöystävällisempänä RAFNXT+:n myötä.
Tutustu Raflatac-tuotevalikoimaan!TILAA NÄYTTEITÄ

Näytepalvelustamme saat tarvittaessa näytteen haluamastasi tarramateriaalista. Voimme antaa käyttöösi myös A6-kokoisen swatchin, jonne on koottu mallit valikoimassamme olevista tuotteista.
Kysy lisää myös yhteyshenkilöltäsi!


SEURAA MEITÄ

                           

Privacy Policy  |  Cookie Policy  |  Myynti- ja toimitusehdot  |  Yhteystiedot

Copyright © 2021 Antalis

Antalis on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija
sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille.