EPSON SURECOLOR SC-F10000 -värisublimaatiotulostin

76-tuumainen teollisuustason värisublimaattitulostin parantaa tuottavuutta. Epson SureColor SC-F10000 on suunniteltu nopeaan, suuritehoiseen värisublimaatiotulostukseen. Sen täydellinen muotoilu tarjoaa johdonmukaisuuden, luotettavuuden, korkealaatuisen läpäisevyyden ja tukee monia sovelluksia, kuten muotivaatteita, urheiluvaatteita, sisustustarvikkeita, mainoskankaita. Tasalaatuisuus, korkea tuottavuus, luotettavuus ja nopea käyttö.

Tärkeimmät ominaisuudet:
Suurikokoinen musteratkaisu: 10 tai 3 litran mustepakkaukset, jotka tukevat "hot swap" -ominaisuutta
Nopea tulostus: jopa 255 m2 / h
Epson Precision Dot Technology: kolme erityistä värisublimointitekniikkaa (rasteri, LUT ja mikropainatus)
Edistyksellinen automaattinen jännitteen hallinta: tarkkaan ja vakaan materiaalin syöttöön
Kattava Epson-ratkaisu: sisältää tulostuspäät, musteen, laiteohjelmiston ja ohjelmistot.


EPSON SURECOLOR SC-F3000 vaatteiden suoratulostukseen

SureColor SC-F3000 on tehokas "direct-to-garment" (DTG) -tulostin tulostaa suoraan vaatteelle tarjoten alhaiset kokonaiskäyttökustannukset keskisuurille ja suurille vaatevalmistajille ja T-paitojen toimittajille. Parempi tuottavuus, luotettava toimivuus ja ympäristöystävällinen tulostus.

Tärkeimmät ominaisuudet:
Täytettävät mustesäiliöt: kompaktit 1,5 litran mustepussit
Automaattinen korkeussäätö: anturit tunnistavat automaattisesti vaatteen paksuuden nopeuttaen työnkulkua
Garment Creator -ohjelmisto: yksilöllisten mallien yksinkertainen määritys ja nopea tuotanto
Helppo käyttää: käyttäjäystävällinen muotoilu ja erittäin intuitiivinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö
Kattava ratkaisu: tulostin, tulostuspää, ohjelmisto ja musteet mukana


EPSON SURECOLOR SC-F500-, SC-F501- ja SC-F100-sublimaatiotulostimet

SureColor SC-F500 on ensimmäinen 24-tuumainen sublimointitulostin, joka on suunniteltu auttamaan mainontayrityksiä, valokuvaamoja, vaatetevalmistajia ja T-paitojen tulostajia laajentamaan tarjontaansa joustavilla ja laadukkailla tulostusratkaisuilla.

SureColor SC-F501 - fluoresoivalla keltaisella ja vaaleanpunaisella musteella varustettu tulostin antaa yrityksille mahdollisuuden laajentaa valikoimaansa - tulostitpa sitten puhelimen kuoria, kuppeja, hiirimattoja, T-paitoja tai tyynyjä. Hyödynnä tulostimen joustavaa tuottavuutta, helppo täyttää jopa tulostettaessa, täydellinen Epson-ratkaisu - etsimääsi yksinkertaisuutta ja hienostuneisuutta.

SC-F50X-sarjan tulostimet tarjoavat nopeat käsittelyajat, luotettavan toiminnan ja pienet kokonaiskustannukset pienyrityksille. Tulostimien kanssa työskentelyyn ei tarvita erityistä tietämystä asennuksesta, käytöstä ja huollosta. Auttaa yrityksiä vastaamaan nopeammin asiakkaiden kysyntään. Nämä värisublimaatiotulostimet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, tuottaviksi ja tehokkaiksi. Monipuoliset sovellukset, parempi tuottavuus, helppokäyttöisyys ja kattava Epson-tulostusratkaisu.

Tärkeimmät ominaisuudet:
Täytettävät mustesäiliöt: 140 ml:n mustepulloja voidaan täyttää myös tulostettaessa
Pölynkestävä rakenne: estää suuttimien tukkeutumisesta johtuvat virhetulosteet, poistaa aikaa vieviä puhdistusjaksoja
Automaattinen vaihto toiseen tulostusmateriaaliin: helppo siirtyä arkeista rullapaperiin ja päinvastoin
Wi-Fi-yhteys: helppo ja kätevä käyttää
Työkalu tulostuskustannusten hallintaan: helppokäyttöinen ohjelmisto tulostuskustannusten laskentaa varten

SURECOLOR SC-F100 on ensimmäinen Epsonin A4-värisublimaatiotulostin, joka on suunniteltu pienyrityksille ja aloitteleville yrityksille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan myynninedistämistarkoituksessa. Sopii mainostarvikkeiden ja henkilökohtaisten lahjojen, kuten mukien, avaimenperien, puhelimen kuorien ja muiden pienten esineiden valmistamiseen, joissa tila on tärkeintä. Se vastaa myös tekstiilivalmistajien tarpeisiin, jotka haluavat luoda räätälöityjä tuotteita, kuten pieniä kasseja, avainnauhoja ja tyynyjä. Täydellinen ja kattava Epson-tulostusratkaisu, parempi tuottavuus, laadukas tulostus ja helppokäyttöisyys.

Tärkeimmät ominaisuudet:
Täytettävät mustesäiliöt: 140 ml:n mustepullot
Pienikokoinen: A4-pöytätulostin
Liitännät: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 -yhteydet
Kokonaisvaltainen tulostusratkaisu: muste, ajuri ja paperit - kaikki on suunniteltu toimimaan yhdessä
Laadukas lopputulos: PrecisionCore MicroTFP -tulostuspää takaa yhdenmukaisuuden ja laadun


Graphtec FC9000 - luokkansa paras leikkuri!

FC9000-sarja tarjoaa luokkansa parhaan tuottavuuden ja suorituskyvyn useille materiaaleille. Suurin leikkuunopeus 1485 mm/s, suurin kiihtyvyys 39,2 m/s2, suurin leikkuuvoima 5,88 N (600 gf).

"Auto paneling" -toiminnon avulla voit jakaa pitkät työt automaattisesti rullaksi, jolloin pienimmätkin osat takaavat korkean leikkuutarkkuuden niin ohuille kuin paksuillekin materiaaleille.

Leikkuri toimitetaan vakiona Cutting Master 4 (Win / Mac) -sovelluksella, joka sisältää myös laajennuksia Adobe Illustrator- ja CorelDRAW-ohjelmista. Graphtec Pro Studio (Win / Mac) -suunnitteluohjelma tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja ja käsittelee tiedostoja eri muodoissa (EPS, CMX, PDF). Kun leikkuuohjelma on valmis, se voidaan tallentaa helposti ja nopeasti USB-muistitikulle ja liittää muistitikku suoraan leikkuriin.

Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli - 3,7 tuuman LCD-näyttö ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli tukevat kymmentä eri kieltä.

Edistyksellinen ARMS tarkkaan leikkuuseen (ARMS 8.0) - Edistynyt "Crop Marks" -järjestelmä takaa tarkat leikkuutulokset. Lukuisat tehokkuusominaisuudet parantavat tulostus- ja leikkuuohjelmien tuottavuutta.

Viivakooditietojen hallinta ja jatkuva leikkuu - lukemalla Graphtec-viivakoodin FC9000 tunnistaa siihen liittyvät tiedot automaattisesti tietokoneelta tai USB-muistitikulta. Tämä ominaisuus on käytettävissä tulostimesta tai RIP-ohjelmistosta riippumatta.

RGB LED ARMS -sensori värillisten leikkuumerkkien lukemiseen värillisiltä kalvoilta ja heijastavista materiaaleista, mukaan lukien holografiset materiaalit. Leikkuualuetta on laajennettu koskemaan objekteja leikkuumerkkien rajoittaman alueen ulkopuolella. Tuotannon tehokkuutta parannetaan materiaalijäämiä vähentämällä.

CWT WORKTOOLS - parhaat työkalut laminointiin!

CWT-laminaattorit ovat ergonomisia, tehokkaita ja näyttäviä sekä tyylikkäitä kaikissa sisätiloissa.
Valmistaja käyttää vain korkealaatuisimpia komponentteja varmistaakseen CWT Worktools -laitteille ominaisen erikoislaadun ja työskentelee tiiviisti CWT-laitteiden käyttäjien kanssa kuunnellakseen huolellisesti asiakkaiden palautetta kehittääksesi entistä ainutlaatuisempia tuotteita ja tehostaakseen niitä.

CWT-sarjasta Antalis tarjoaa korkealaatuisia ammattimaisia tasolaminaattoreita työstämään levyjä, laminaatteja, siirtokalvoja, tarroja ym. ja tulosteiden asennukseen rulla- ja levymateriaaleihin.

Katso video  


KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ - JUST ASK ANTALIS!

SEURAA MEITÄ

                           

Privacy Policy  |  Cookie Policy  |  Myynti- ja toimitusehdot  |  Yhteystiedot

Copyright © 2021 Antalis

Antalis on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija
sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille.