Laajennettu COALA-bannereiden valikoima

Meillä on ilo esitellä sinulle viisi uutta bannerimateriaalia eri sovelluksiin - valoa estävät, läpikuultavat ja verkkomateriaalit.

Coala Frontlit Daily S on valkoinen 510 g/m² kestävä semimatta läpinäkymätön bannerimateriaali: 1000x1000 dtex, 18x18. Korkea kulutuksen ja UV-säteilyn kesto, erittäin hyvät tulostus- ja sidontaominaisuudet. B1-paloturvallisuusluokitus B1 ja REACH-sertifikaatti.

Coala Blockout Light Daily S on valkoinen 440 μm kestävä matta valoa estävä bannerimateriaali: 250x250 dtex, 36x36. Täysin läpinäkymätön ja voidaan tulostaa molemmille puolille. Korkea kulutuksen ja UV-säteilyn kesto, erittäin hyvät tulostus- ja sidontaominaisuudet. B1-paloturvallisuusluokitus ja REACH-sertifikaatti.

Coala Backlit Daily S on valkoinen 510 g/m² kestävä matta valoa läpäisevä bannerimateriaali: 1000x1000 dtex, 20x20. Suuri väriyhtenäisyys valaistulla taustalla. Korkea kulutuksen ja UV-säteilyn kesto, erittäin hyvät tulostus- ja sidontaominaisuudet. B1-paloturvallisuusluokitus ja REACH-sertifikaatti.

Coala Mesh Daily S on valkoinen 270 g/m² semimatta mesh-bannerimateriaali ilman lineria: 1000x1000 dtex, 12x12. Korkea kulutuksen ja UV-säteilyn kesto, erittäin hyvät tulostus- ja sidontaominaisuudet. B1-paloturvallisuusluokitus ja REACH-sertifikaatti.

Coala Mesh Backing Daily S on valkoinen 270 g/m² semimatta mesh-bannerimateriaali linerilla: 1000x1000 dtex, 12x12. Korkea kulutuksen ja UV-säteilyn kesto, erittäin hyvät tulostus- ja sidontaominaisuudet. B1-paloturvallisuusluokitus ja REACH-sertifikaatti.

Saatavana 3,2 m rullina


Coala Silky Wallcover Textile sisustamiseen

Coala Silky Wallcover Textile on kudottu PVC-vapaa, polyesterikankainen blockout-tarraErikoisliiman avulla voit siirtää ja poistaa grafiikkaa jättämättä mitään jäämiä ja siten vahingoittamatta pintaa, jolle sitä asennetaan. Nykyinen seinän väri grafiikan alla ei näy blockout-kerroksen ansiosta - ihanteellinen ratkaisu sisustamiseen.

Coala Silky Wallcover Textile 170 g/m² on valkoinen materiaali, jossa on kangasrakenne, matta pinta ja se voidaan tulostaa Eco Solvent-, Latex- ja UV-väreillä.

Saatavana 1,06 x 30 m | 1,37 x 30 m rullina


Emblem Solvent One-for-All Paper Satin värikkäille julisteille

Emblem Solvent One For All Paper Satin on paperi, joka on suunniteltu julisteille, kun tulosteen tarkoituksena on korostaa värejä ja kontrasteja. SOFAP-sarjan paperit voidaan tulostaa Eco Solvent-, Latex- ja UV-tulostuksella. Erityisen helposti tulostettavissa uusimman sukupolven lateksitulostimilla. Pohjapaperilla on korkea vedenkestävyys ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Erityinen taustapäällyste suojaa paperia lämmön aiheuttamilta muodonmuutoksilta. Koska materiaali on paperia, ekologiselta kannalta se on ympäristöystävällistä materiaalia.

Saatavana 150 g/m² ja 200 g/m²  - 1,37 x 50 m rullina


FOAMALITE X-press - erinomainen tulostuslaatu

Uusi 3A Composites -materiaali on laadukas, kevyt ja kirkkaanvalkoinen vaahtomuovilevy UV-tulostukseen.
SOVELLUKSET: mainoskyltit, POS-materiaalit, rakentaminen ja teollisuus.

Saatavana seitsemän eri paksuutta (2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm) 


Visual Com -näytteistö -  Print Your Imagination!

Visuaalinen kommunikaatio on tiedon ja ideoiden tekemistä näkyväksi, helposti havaittavaksi ja ymmärrettäväksi ilmaisuksi. Houkutteleva, laadukas ja ainutlaatuinen – miten saavutat nämä ominaisuudet suurkuvissasi? Olemme koonneet yhteen „PRINT YOUR IMAGINATION“ -kansioon Antaliksen suurkuvamateriaalien valikoiman.

Suurkuvamateriaalien näytekansio kattaa yli 100 painettua näytettä. Nämä Antaliksen valikoimassa olevat tuotteet on jaettu kuuteen valikkoon tuotealueiden perusteella: kalvot, tarrat, paperit, kankaat, bannerit ja erikoistuotteet. Jokaista niitä vastaa kuva tiettyjen piirteiden perusteella valitusta eläinlajista. Luonnosta löytyy monia värejä ja erilaisia tekstuureja, mitkä ovat myös eräänlaista visuaalista viestintää. A. Einstein sanoi: "Katso syvemmälle luontoon ja ymmärrät kaiken paremmin." Tähän me pyrimme.

Näytteistö mahdollistaa vertailun eri materiaalien välillä sekä tulostettuna että ilman tulostusta. Jokaisesta näytteestä löydät materiaalin tuotenimen, lyhyen kuvauksen, tulostustekniikat ja tiedot siitä, millaisella tulostimella se on tulostettu. Koska on mahdotonta näyttää kaikkia värejä yhdessä kuvassa, lisäsimme väripalkin pääväreillä.

Jos olet kiinnostunut näytteistä, juttele yhteyshenkilösi kanssa siitä, toimitetaanko sinulle koko näytteistö, vain yhden tuoteperheen näytteet vai yksittäinen materiaalinäyte.  Coala Interior Film -sisustuskalvot

Cover Styl' -sisustuskalvot ovat olleet vuosia Antaliksen valikoimassa. Nyt Antalis myy niitä oman brändinsä alla Coala Interior Film -nimellä. Tuotteet ovat samoja inspiroivia sisustuskalvoja, mutta nimi vain on eri - ja edut paremmat! Tutustu näihin 650 erilaista kuosiin tarkemmin - pyydä oma swatch!  

COALA COVERSAFE™ - tehoaa  myös Covid-19- virukseen!

Coala Coversafe™ on matta läpinäkyvä tarrakalvo, jolla on erinomaiset antimikrobiset ominaisuudet. Nämä piirteet takaavat jatkuvan turvan kaikissa olosuhteissa ja kaikilla pinnoilla viruksia ja bakteereja vastaan - tehoaa myös koronavirukseen!

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ - JUST ASK ANTALIS!

SEURAA MEITÄ

                           

Privacy Policy  |  Cookie Policy  |  Myynti- ja toimitusehdot  |  Yhteystiedot

Copyright © 2021 Antalis

Antalis on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija
sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille.