ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD
EN TÄVLING I KREATIVITETENS TECKEN
Efter fyra månaders tävlanden kan vi äntligen presentera vinnarna av Antalis Interior Design Award. Juryn som bestod av välkända namn inom branschen har sagt sitt och har belönat de mest kreativa och vågade projekten. Tävlingen som nu genomförts för andra gången var primärt riktad mot inredningsdesigners, arkitekter, tryckare och reklam- och designskolor. Med det sagt, läs vidare om tävlingens många vinnare.
En fantastisk möjlighet för oss
- För oss på Antalis och för branschen är det ett utmärkt tillfälle att visa upp de möjligheter som finns att addera värde med visuella uttryck och produkter. Jag är väldigt stolt över våra svenska bidrag och kunder som tog chansen att synas i detta sammanhang. Extra roligt var också att Sverige hade ett bidrag som tog sig ända till topp 10 i kategorin Office i form av Holmbergs i Malmö och deras bidrag Under the Sea, kommenterar Johan Mellin, gruppchef Visual Communications, Antalis AB.
Holmbergs i Malmö AB´s tävlingsbidrag, Under the Sea tog sig ända till final och landade en topp 10-placering!
HÄR ÄR ALLA VINNARE
Office
Bland vinnarna finner vi, Marion Delage, medgrundare av dekorationsbolaget Parégrine, och Mariana Castillo, illustratör. De lyckades imponera juryn med sitt projekt "Youse city mural" inom kategorin «Office». Med denna varma och upplyftande, tryckta tapet ville de förmedla bolagets värderingar och starka teamkänsla, Något alla kollegor kunde vara stolta över. De berättar: "Vi är överlyckliga! I och med väggdekorationen lyckades vi skapa något unikt som transformera arbetsplatsen och samtidigt förmedlar vårt varumärke och värderingar.” De fortsätter "Att en stor aktör som Antalis har uppmärksammat vårt projekt är ett enormt erkännande och en stor ära."
"Jag tycker att projekten som vunnit är inspirerande, innovativa
och omvälvande." Christophe Burckart, VD France & Monaco IWG,
Retail
I « Retail » kategorin lyckades Morad Biki briljera med en “mise en scène” vilket fick pryda en husfasad. Han berättar: "Vi valde att använda Coala Walk & Wall serien för att lyckas möta Zadig & Voltaire's önskemål att visuellt förstärka deras varumärke på fasader runt deras flaggskeppsbutiker. "Antalis Coala Walk & Wall är ypperlig produkt att använda då den är stryktålig, vattentät, enkel att applicera och ta på bort, även på glas och betong.“ Han fortsätter och säger: "Utöver effektiviteten i Antalis lösningar erbjud de oss även testa vårt koncept före vi köpte produkterna, vilket var en enorm fördel.“
Hospitality
Loes Kok vann priset i kategorin « Hospitality » för sin makeover av Fred’s kitchen, en trendig restaurang i Amsterdam. Han berättar: “Vi ville ge denna trendiga restaurang en mer street och edgy känsla för att matcha kvarteren runt omkring, där gamla lagerlokaler har omvandlats till trendiga lägenheter, butiker och restauranger. För att lyckas med detta och ge plats för färg valde vi att täcka väggen helt med en enorm street art inspirerad målning.  Han fortsätter: “Vi valde en Coala väggtapet med look och känsla av läder för att få extra textur. Vi är otroligt nöjda med resultatet, lokalen utstrålar harmoni, elegans och är samtidigt modern.”
"Jag blev mycket överraskad av kvaliteten på projekten. Det var otroligt mycket kreativitet och framför allt användes många olika produkter." 
Yann Mignot, Associate Creative Director på Saguez & Partners
Public Prize
Public Building
Andrea Böjtö som vann kategorin Public Prize säger: "Tack vare Antalis och Coala-produkterna kunde vi skapa en unik imaginär värld av Nordpolen, vilket gjorde MR-undersökningar till en trevligare och mindre stressande upplevelse för barnen på Heim Pál sjukhuset.
Även Francisco Rubio Ordás, vinnare av kategorin Public Building, för sitt arbete på ett barnsjukhus uttalar sig: "Antalis har fördelen att erbjuda lösningar som uppfyller de högsta säkerhetsnormerna."

Vi kan visuell kommunikation!
Som du kan se så tillhandahåller vi en enorm mängd olika smarta lösningar som får ditt varumärke att sticka ut.
Antalis AB /  Rörvägen 3  /  136 50  Haninge  /  Tlf.: 010 707 70 00 /  justask@antalis.com​