“Det er mange gode grunner til å velge HP Latex 365”
...og i en begrenset periode gir vi deg enda et godt argument for å investere i en av de mest anvendelige skriverne på markedet: HP Latex 365 får du nå til kun kr. 142.000,- dersom du bytter inn din gamle skriver*
1. HP Latex-blekk er vannbasert, luktfritt og inneholder ikke farlige stoffer. Dette sikrer deg et godt arbeidsmiljø og gjør det mulig for deg å tilby dine produkter til institusjoner med strenge miljøkrav som f.eks. helsevesenet.

2. Ved hjelp av HPs resirkuleringsprogram er du sikret at dine tomme blekkpatroner resirkuleres på en forsvarlig måte.

3. Ikke bare får du betalt for å bytte inn din gamle eco-solvent skriver - vi sørger også for at denne blir hentet og sendt til resirkulering. Enkelt, miljøvennlig og lønnsomt.

4. Utvalget av printmedier til HP Latex er enormt. Med HP Latex 365 kan du skrive ut på tekstiler og dobbeltsidige bannere i tillegg til tradisjonelle printmedier som vinyler og folier.

5. 1.63 m printbredde, seks farger (pluss Optimizer) og opp til 1200 dpi oppløsning: HP Latex har innebygget spektrofotometer som gir deg høy utskriftskvalitet med konsekvente farger og skrapesikre utskrifter som er klare til laminering i det de kommer ut av skriveren.

6. HP Latex 365 er enkel i bruk. Den krever ingen vasking og har effektive, automatiske renseprogram som bruker lite blekk. Printhodene skifter du enkelt selv (skriveren gir deg beskjed når det er på tide). Betjening av maskinen samt installering av fargeprofiler gjør du via den store touchskjermen: det blir ikke enklere.

7. Som en av de få totalleverandørene i det norske marekedet er Antalis i stand til å hjelpe deg med alt du trenger innen storformatproduksjon: Vi har både maskin-vare, blekk, media, RIP-programvare og etterbehandlingsutstyr. Antalis er genuint opptatt av rådgivning og deler gjerne vår ekspertise med deg for å sikre at du får maksimalt igjen for din investering - for oss er kunden en partner.

8. Vi kommer ikke utenom pris denne gangen. Normal, veildende pris på HP Latex 365 er kr. 241.875,-. Ut juli får du en av markedets beste produksjonsmaskiner for innen- og utendørs skilt & dekor til kun kr. 142.00,- (5-års leasing: kun kr. 2.727,-/mnd) dersom du har en gammel eco-solvent eller latex-skriver å bytte inn.

Har du råd til å la være?
Kontakt vår spesialist på HP Latex:
Rune Tangen
Tel: 911 86 883
*Pris gjelder ved innbytte av gammel storformat (eco)solvent- eller Latex-skriver. Priser er eks. mva og gjelder ut juli 2020. Med forbehold om feil og endringer.

Antalis AS  /  Postboks 144 Alnabru   0614 Oslo   /  Tlf: 23 14 35 00   /  post@antalis.com