Mød HP Stitch: HP flytter grænser indenfor Dye Sublimation Print

HP Stitch maskinerne forventes at revolutionere markedet for HP tekstilprint til både sports- og modetøj, indretning og skilte i tekstilmaterialer. Du får branchens bedste farvestyring, ekstrem brugervenlighed og smarte cloud-baserede systemer, som hjælper med at undgå nedetid – og det er bare nogle af fordelene.

Trenden er, at on-demand produktion bliver mere og mere efterspurgt, samtidig med at store volumener flyttes "hjem" fra udlandet. Fleksibilitet og hurtig leveringstid er altså nøgleordene for de, der ønsker succes indenfor dye sublimation området i fremtiden.
HP Stitch-serien består af tre modeller:
S300 64": Til dig med en lavere produktionsvolumen
S500 64": Når der er en større volumen og behov for at køre om natten.
S1000 126": Industriel produktion

HP Stitch giver dig konsistent, fokuseret farvestyring. Alle printere leveres med indbygget spektrometer, automatisk vedligehold af dysser og HP SmartColor, som sikrer korrekte farver på gentagne opgaver.

Du kan printe på både papir og tekstil, og desuden er S300 og S500 frontloadede, hvilket betyder, at du sparer op mod 30% plads i forhold til andre dye-sub printere. Dysserne er baseret på termisk inkjet, som du selv kan skifte ved behov – og du sparer altså omkostningen til teknikerbesøg.
Se Stitch på Sign, Print & Pack
På Sign, Print & Pack messen i Odense den 18. - 19. september vil du kunne opleve HP Stitch på Antalis stand. Det er på stand: 3615 og 3915.

Kan du ikke vente, så kan du snart få en gratis demonstration af HP Stitch 500 i Vejle. Book en demonstration nedenfor.

Læs mere om HP Stitch serien her eller tag fat i din Antalis kontakt for mere information.

Book en demonstration af HP Stitch storformatudstyr her:

E-mail nyhedsbrev

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at aftale en demonstration

*Ved at godkende ovenstående accepterer du Antalis' privatlivs- og cookie politik.