Den mest miljøvenlige hybridløsning på markedet
Endelig en ægte hybrid løsning, som vil revolutionere markedet. HP Latex R serien er lige stærk til både plade- og rullemedier, og samtidig den mest miljøvenlige flatbedløsning på markedet på grund af den lugt- og giftfri HP Latex farve.

Flatbedprinter med miljøvenlighed i top
De vandbaserede HP latex farver tilbyder dig både sundheds- og miljøfordele, sammenlignet med eco-solvent, solvent og UV-farver. Det gælder helt fra produktionen til det endelige printede produkt.  Og det uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du behøver ikke særlig ventilation, når du arbejder med HP Latex farver. HP Latex farverne har ingen advarselsmærkning, de er ikke letantændelige og de er fri for nikkel. Med andre ord får du altså et bedre arbejdsmiljø, men lugtfrie og miljøvenlige HP Latex print giver dig også mulighed for at få adgang til nye markeder som for eksempel restaurations og sundhedssektoren.


Printkvalitet i top
Du vil opleve print med mere levende farver end nogensinde før med HP Latex R-serien. Og med HP Latex blæk får du markedets hvideste blæk, som ikke gulner over tid. HP Latex farver optages ikke af printmediet, så printmediets struktur, finish og egenskaber fornemmes på en helt ny måde. Du er sikret flotte produktionsresultater og får samme gode resultat på både plade- og rullemedier. 
Med HP Latex R-serien får du den alsidighed, som du behøver for at få adgang til nye markeder som detailhandel, udendørsskiltning, vinduesdekoration, messer og udstillinger, interior design, wrapping af køretøjer etc. Her kan læse mere om, hvordan vi tror HP Latex R-serien kommer til at påvirke markedet

Få demonstration i Vejle
Du kan lige nu få en demonstration af en HP Latex R 2000 i Vejle. Kontakt din Antalis konsulent for at lave en aftale eller ring på 72 100 102.