Coala Interior Film

     Ønsker du å gi dine rom nytt liv?
Antalis er stolt av å introdusere Coala Interior Film; en serie med dekorative, selvklebende dekorfilmer hvor du kan velge mellom over 650 forskjellige uttrykk!

Filmene er enkle å montere, har lang holdbarhet og kan monteres på de fleste overflater.

Coala Interior Film er et ideelt alternativ til tradisjonell oppussing av møbler, dører, vegger m.m. både i private hjem og til kommersiell bruk.
Coala Interior Film - 650 varianter i ni kolleksjoner:

Det brede utvalget gir nærmest ubegrensede muligheter. Bestill enkelt via www.antalis.no – normal leveringstid på de fleste kvalitetene er tre dager.

Coala Interior Film er enkel å montere og sitter også på ujevne overflater. Vi anbefaler likevel at man benytter seg av en profesjonell montør, spesielt dersom man skal montere film rundt kanter og profiler.
Soft Touch
Ikke kast det gamle skrivebordet!

Oppgrader i stedet med Coala Interior Film Leather og gi arbeidsplassen en følelse av luksus. Trenger veggene dine maling? I stedet for å stenge ned i oppussingsperioden, kan du montere Coala Interior Film Textile fremfor å pusse opp – det er lydløst, luktfritt, raskt og rimelig.

En erfaren montør dekker store arealer på en arbeidsdag, og folien er herdet i løpet av 24 timer. Om du driver hotell eller restaurant kan du med disse produktene totalrenovere dine lokaler uten å holde stengt ett eneste minutt.
Coala Interior Film er enkelt å vedlikeholde

Alt du trenger er en fuktig svamp. Produktene er selvsagt UV-bestandige og oppfyller Euroclass-standardene for brannsikkerhet.

Bestill gjerne prøver og test produktene på diverse overflater, og se med egne øyne hvor god effekten blir. Vi selger også en komplett mappe med produktprøver, samt en maxiswatch som inneholder de 200 bestselgende kvalitetene – benytt disse ute hos dine kunder for å synliggjøre de uendelige mulighetene man får med Coala Interior Film.
Bestill Coala Interior Film prøver!
Har du et dekorasjonsprojekt i en butikk, på et hotell, et kontor eller lignende?
Fyll ut skjemaet, så sender vi deg prøver.

Last ned brosjyren for å se fargekodene.
*Ved påmelding aksepterer du at vi sender deg e-post med informasjon om våre produkter, tilbud, kampanjer samt annen relevant informasjon og invitasjon til arrangementer ca 1-3 ganger i måneden. Du kan når som helst avmelde deg via link i e-postene.
**Klikk har for å lese om Antalis Personvernerklæring.