ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD
EN KONKURRENCE I KREATIVITETENS TEGN
Efter fire måneders konkurrence kan vi endelig præsentere vinderne af Antalis Interior Design Award. Juryen, som bestod af velkendte navne inden for branchen har voteret, og den har belønnet de mest kreative og modige projekter. Konkurrencen, som nu er gennemført for anden gang, var primært rettet mod indretningsdesignere, arkitekter, trykkerier samt reklame- og designskoler. Læs videre nedenfor om konkurrencens vindere!
En fantastisk mulighed for os
- For os i Antalis og for branchen er det en rigtig god lejlighed til at vise de muligheder, der findes til at bidrage med værdi til visuelle udtryk og produkter. Jeg er stolt over vores danske bidrag og kunder, der tog chancen og var med i konkurrencen. Selvom vi ikke vandt i år, er det stadig værd at lægge mærke til, hvor langt fremme Danmark lå. Der var faktisk et dansk projektet projekt, der nåede med i top 10 i form af BrandFactory og Danish Architure Center, kommenterer Allan Lykkebak, Sector Director, Visual Communication Scandinavia, Antalis A/S.
ALLE VINDERNE
Office
Blandt vinderne finder vi Marion Delage, medstifter af interiør designvirksomheden Parégrine, og illustrator Mariana Castillo. De imponerede juryen med deres projekt "Youse city mural" i kategorien «Office». Med dette varme og opløftende tapet ville de formidle virksomhedens værdier og team, noget alle deres kollegaer kunne være stolte over.  De fortæller: "Vi er lykkelige for prisen. På grund af vægdekorationen var det muligt at skille sig ud og transformere arbejdspladser til steder, der fremhæver brandet." De tilføjer: "Det faktum at en kæmpe spiller inden for visual communication som Antalis har taget godt i mod vores projekt, er en kæmpe anerkendelse og et selvtillidsboost.”
"For mig er vinderprojekterne inspirerende, innovative
og banebrydende." Christophe Burckart, VD France & Monaco IWG,
Retail
I « Retail » kategorien brillerede Morad Biki med en “mise en scène”, der fik lov til at pryde en bygningsfacade: "Vi valgte Coala Walk & Wall sortimentet for at imødekomme Zadig og Voltaire's krav om at anvende visuals på bygningsmurene rundt om deres flagskibsbutikker. Antalis' Coala Walk & Wall løsning er ideel fordi, den er modstandsdygtig, vandafvisende og let at montere og afmontere på enhver overflade, inklusiv glas og beton.” Han tilføjer: "Udover effektiviteten i Antalis’ løsninger og deres ekspertise har Antalis også givet os mulighed for at teste løsningerne, før vi købte dem, hvilket er en ganske stor fordel.”
Hospitality
Loes Kok vandt prisen i kategorien « Hospitality » for sin make-over af Fred’s Kitchen, en trendy restaurant i Amsterdam. Han fortæller: Han oplyser: “Vi ville give denne elegante interiørrestaurant et mere edgy look og en “street vibe” for at matche det moderne kvarter, hvor gamle lagerbygninger er blevet omdannet til loft style lejligheder, butikker og restauranter. For at gøre dette og give stedet noget farve valgte vi at dække væggen helt med en kæmpe street art visual.” Han tilføjer: “Vi valgte Coala wallpaperet med look, følelse og tekstur af læder for at give noget tekstur. Vi er rigtig glade for resultatet. På samme tid ser stedet harmonisk, elegant og moderne ud.”
”Jeg blev meget overrasket over projekternes høje kvalitet. Der var en masse kreativitet og ikke mindst rigtig mange forskellige måder at anvende produktet på.”
Yann Mignot, Associate Creative Director på Saguez & Partners
Public Prize
Public Building
Andrea Böjtö som vandt kategorien Public Prize oplyser: "Takket være Antalis og Coala-produkterne kunne vi lave en utrolig fantasiverden på Nordpolen og samtidig gøre MR undersøgelser til en lidt mere behagelig og mindre stressende oplevelse for børnene på Heim Pál Hospitalet.”
Også Francisco Rubio Ordás, vinder i kategorien Public Building for sit arbejde på et børnehospital, udtaler sig: "Der er den fordel ved Antalis, at de tilbyder løsninger, der møder de strengeste sikkerhedskrav.”

Vi kan visual communication!
Som du kan se, er Antalis leveringsdygtige i et stort udvalg af løsninger, som kan få dit brand til at stikke ud.
Antalis A/S  /  Tlf.: +45 72 100 102  /  justask@antalis.dk​