Møt HP Stitch: Grensesprengende sublimering!

HP akter å revolusjonere markedet for HP tekstilprint av sports- og moteklær, innredning og skilter i tekstilmaterialer med sin nye Stitch-serie. Bransjeledende fargestyring, ekstrem brukervennlighet og smarte, skybaserte overvåkningssystemer som sikrer høy oppetid, er bare noe av fordelene som debuterte på FESPA i München.

Trenden de neste fire årene er at on-demand-produksjon blir mer og mer aktuelt samtidig som at store volum flyttes "hjem" fra lavkostland. Fleksibilitet og rask leveringstid blir altså nøkkelen for den som ønsker å lykkes med dye-sublimering fremover.
HP Stitch-serien består av tre modeller:
S300 64": Innstegsmodell for deg med lavere produksjonsvolum
S500 64": For større volum, og kjøring om natten
S1000 126": Industriell produksjon

Fargestyring er i fokus med HP Stitch. Samtlige skrivere leveres med innebygget spektrofotometer, automatisk vedlikehold av skrivehoder og HP SmartColor som sikrer korrekte farger på gjentagende jobber.

Skriverne lar deg skrive på både papir og tekstil, og S300 og S500 er frontmatede noe som sparer opp til 30% av plassen du normalt måtte sette av til en dye-sub-skriver. Skrivehodene er temisk inkjet og skiftes selv av brukeren ved behov - uten at du trenger å få en kostbar servicetekniker på besøk.

Les mer om Stitch-serien her eller kontakt våre selgere for mer informasjon.

Antalis AS  /  Postboks 144 Alnabru   0614 Oslo   /  Tlf: 23 14 35 00   /  post@antalis.com